Velkommen til Gallo Skolen

Nyt arrangement på Gallo Skolen

Gratis arrangement Fællessang søndag den 24. september 2023.

Klik på linket her:   Mere om arrangementet

 

Gallo Kultur inviterer på kulturoplevelser 2023

Kultur og fællesoplevelser er vigtige for trivsel og livskvalitet, også når man har psykiske sårbarheder og udfordringer, men det kan være svært. Det kender Gallo Kulturguides alt til og vil gerne hjælpe dig.

Sammen med Gallo Kultur har du mulighed for at opleve forskellige lokale kulturtilbud i en mindre gruppe og ganske gratis.

Her vil fokus være på at få en god oplevelse sammen.

Det kræver ingen forudgående kendskab eller kundskab, blot lyst og interesse for at udforske byens kulturelle tilbud "

Klik på linket her:   Mere om kulturoplevelserne her

 

Ny kursusperiode på Gallo Skolen

Den nye kursusperiode er begyndt mandag den 7. august 2023.

Klik på linket her:   Mere om kursusperioden

 

OBS Nyt strikkekursus i efteråret

Det nye srikkekursus er begyndt onsdag den 9. august 2023.

Klik på linket her:   Mere om strikkekurset

 

 

 

Donation fra Salling Fondene og Aarhus Kommune


Gallo Skolen har modtaget en pengedonation fra Salling Fondene og Aarhus Kommune som supplement til afhjælpning af skolens Covid-19-tab, så vi fortsat kan udbyde vores aktiviteter til glæde for jer kursister!Vi sætter meget stor pris på denne anerkendelse af vort arbejde her midt i Covid-19-krisens vedblivende udfordringer og pres. - Salling Fondene og Aarhus Kommune har i fællesskab skabt hjælpepakken på i alt 30 mio. kr. til aftenskoler, foreninger og det sportslige talentarbejde i Aarhus Kommune. 20 mio. kr. fra hjælpepakken kommer til udbetaling i perioden december 2020-marts 2021 som henholdsvis pengedonationer og dækning af væsentlige nettotab hos foreningslivet i Aarhus Kommune.

  

Gallo Skolen

 

Skolen-web

 

Gallo Skolen er en kreativ skole. Vi har bl.a. kurser i tegning, maleri, grafik, keramik, glas, tekstil/collage, rytmisk sammenspil, kor, skriveværksted, billedanalyse og kunsthistorie. Skolen henvender sig til mennesker med psykisk sårbarhed eller stress, og undervisningen foregår på små hold i en inspirerende og tryg atmosfære. Se også Gallo Skolens facebook side
ap15nom